Sund kost

Hvad er hemmeligheden bag det ”varige vægttab”?

Med den rette vejledning og motivation inden for kost og livsstil vil du træffe de sunde valg. Det er ingen kur eller diæt men en vejledning i, hvordan du fremadrettet kommer til at træffe de rigtige valg helt af dig selv.

Vi tager udgangspunkt i din hverdag, situation, dine ønsker, behov og målsætning. Du vil undervejs i forløbet få en forståelse for den påvirkning kosten har på netop dig og din krop.
Vi gennemgår dine kostvaner, dit spisemønster samt andre behov i din hverdag. Vi snakker om dine forventninger til forløbet og sammen finder vi din vej til lige netop den livsstil der er sund for dig og din fremtid.

Viden og sund fornuft

Vores tilgang til kost er helt enkelt sund fornuft. Og hvad er så egentlig sund fornuft? Ja det kan der være stor uenighed omkring.

Vi benytter os af en blanding af evidensbaseret viden og erfaring gennem mange år med succesfulde vægttabsforløb og livsstilsændringer.

Vi vil altid skræddersy kostplaner/kostvejledninger efter dine ønsker og behov. Det er vigtigt for os at når dit forløb slutter, har du al den viden og motivation der skal til for at fortsætte på egen hånd.

Der vil altid blive taget hensyn til blandt andet allergier og intolerancer.

Vi står til rådighed på mail og bestræber os på at svare inden for 24 timer.

Sund kost for mig er ikke nødvendigvis det samme
for dig.
Vi skal finde din vej!

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os