Om Rune

Mit navn er Rune Laursen

Jeg har de sidste 10 år haft stor personlig interesse i trænings- og sportsverdenen. Jeg har lært af mine fejl og er blevet bedre pga. dem.

De seneste 2 år har jeg været dedikeret til min udvikling og generelle sundhed med fokus på styrketræning, kondition og kost. Hvilket har resulteret i at træningen nu er en fast del af min hverdag og noget jeg ikke kan eller vil undvære.

Mine kompetencer

Jeg brænder for mine klienters succes. ”Din succes – er min succes!” dermed sagt at jeg har det allerbedst når klienten er tilfreds med det resultat vi sammen skaber, om det er vægttab, styrkende træning, kondition, livsstilsændring eller bare det at opleve glæden ved at være aktiv. 

Jeg prioriterer altid smil, glæde og grin og så er jeg vild med at snakke (specielt om træning og kost!)

Særlige kompetenceområder

  • Skaber trygge rammer og møder klienten på deres eget niveau
  • Bevægeapparatets funktioner og muligheder
  • Funktionel træning som kan udføres alle steder og af alle

Uddannelser og erfaring

2019 – Fitness instruktør, EQF level 3

2019 – Internationalt certificeret Personlig træner – EREPS

2019 – Nutrition coach / Kostvejleder

2017 – Kettlebell kursus – v. Martin Dan Jørgensen

Andet – Jeg har i godt et år fulgt Lukas Bødker, crossfit atlet, på tæt hold. Lært meget af ham omkring teknik, tilgang til træning, evnen til at motivere andre og det mentale aspekt i at være konkurrence atlet, såvel som tilgangen til begyndere inden for træning. Dertil er jeg selv på nuværende tidspunkt under personlig træning hos Frederik Ipsen. Frederik blev Danmarksmester i naturlig bodybuilding i 2017. 

Kontakt Ave

Har du spørgsmål er du velkommen til at udfylde nedenstående formular.

15 + 1 =