Tanja er en af vores nye ansatte i Ave. Hun er personlig træner og kostvejleder og kommer til at køre forløb med primær fokus på vægttab. Netop vægttab er et emne Tanja kender meget til, ikke blot via hendes uddannelser og erfaring inden for branchen, men noget hun har oplevet på egen krop.

Tanja fandt for nyligt en gammel galla-kjole frem fra gemmerne.

Tanja startede sit vægttab i begyndelsen af 2010. Hun stod her som alenemor på barsel med ca. 40 kg for meget og et brændende ønske om at gøre noget mere og bedre for sig selv.

Derfor måtte hun finde på motionsformer hun kunne lave der hjemme og evt. med en baby på armen. Her gik hun i gang med Wii fit, de klassiske Charlotte Bircow dvd’er og gåture med barnevognen og langsomt begyndte hun at få øjnene op for træningen og indførte da mere og mere bevægelse i det daglige.

På det første år tabte Tanja de første ca. 35 kg. Hun fik en kæmpe interesse for træning, kost og alt sundhedsrelateret og begyndte at overveje, hvordan det skulle indgå i hendes levevej fremadrettet. Det var også her, at Tanja fik interesse inden for løb og spinning, som hun begyndte at undervise indenfor.

Tanjas interesse for sundhed fortsat og hun har uddannet sig indenfor ernæring og sundhed, samt underviser hold både på cyklen og i holdsalen – fællesnævneren er at der altid er fuld blus på energien.

Hun mødte hende kæreste Jakob i 2012. Han var på daværende tidspunkt ved at træne op til ironman og via hans magasiner omkring kortdistance triatlon blev hendes interesse yderligere vækket med tanken om, ”Det kan jeg også klare!”.

I 2013 deltog hun i de første mini triatlon stævner og løb sit første halvmaraton. Sidenhen er det så blevet til et utal af kortdistance triatlon stævner, 2 halve ironmans, 5 maratons (3 af dem i 2019) og hele 33 officielle halvmaratons!

Og umiddelbart har hun ikke i sinde at sætte tempoet ned. Heldigvis finder Tanja tid i sit skema til fortsat at hjælpe og guide andre på vejen til et sundere og stærkere liv, hvilket vi er mange der er rigtig glade for. Nu er Tanja også at finde som personlig træner og kostvejleder hos Ave.