Lige nu styrer Coronavirusen i Danmark – og alle andre steder for den sags skyld. Vi er alle påvirkede på den ene eller anden måde, og de fleste af os tilbringer rigtig mange timer hjemme. Den første tid er gået, og mange af os har kæmpet med skiftevis en anelse af panik og rastløshed og så en kampgejst omkring sammenholdet i Danmark – Det har vi i hvert fald!

Heldigvis har vi som samfund efterhånden accepteret, at det nu en gang er sådan tilstanden og hverdagen er, ”VI SKAL VÆRE HJEMME”. Som vi netop har fået besked på, har regeringen nu udskudt datoen til d. 13.04.2020, hvilket betyder at vi i hvert fald har yderligere 3 uger hjemme fra dags dato. I Ave har vi fuld fokus på at levere kvalitet som altid, blot i andre rammer og på samme tid ”holde hovedet over vandet” i håbet om, at kunne blive ved med at hjælpe klienter med vægttab og sundere livsstil fremadrettet.

Aves koncept har lige fra start været øvelser til dig, som du kan lave hvor som helst og når som helst a.k.a et af tidens hotteste ord: Hjemmetræning. Det vil sige, at det er lige nøjagtig det, vi gør bedst! Vi tror på individuel og personlig vejledning med sund fornuft. I et personligt forløb hos Ave, vil alt blive lavet efter dig, din familiestruktur, dine ønsker – Dit liv! Det gælder både med hensyn til kosten og træningen.  Det kan være at du mangler energi, at du har travlt, at du ønsker et vægttab, men ikke vil have at det skal ”gå ud over” din familie eller andet som gør, at du gang på gang har udskudt eller afbrudt et forsøg på at gøre noget godt, ikke bare for din familie, men for dig selv!

Kan man så få kvalitets personlig træning i Corona-tiden? Selvfølgelig kan man det. Vi har nu i de sidste uger kørt alt vores løbende kommunikation via vores online system, hvor du altid kan se din fremgang, dine programmer, aftaler og så videre. Vores sessioner bliver i stedet for i klinikken afholdt over Zoom.

Det betyder, at vi:

  1. Kan se hinanden. Hvilket betyder at vores kontakt, kemi, kropssprog og forståelse for hinanden ikke går tabt.
  2. Kan tale sammen. Hvilket betyder at alt hvad vi skal drøfte, gennemgå og følge op på, ikke går tabt.
  3. Kan lave øvelser. Hvilket betyder at vi kan vise øvelserne, se når du udfører dem og rette til, så den professionelle del ikke går tabt.
  4. Kan hjælpe dig. Hvilket betyder at du ikke behøver at udsætte din sundhed!

Det fungerer rigtig godt og vi er slet ikke i tvivl om, at på trods af, at den her måde at køre et forløb på er opstået af nød, er det klart noget vi vil tage med os videre i fremtiden.

For at slutte tæt på hvor vi startede. Vi ved ikke hvor længe den nuværende situation i Danmark fortsætter, men vi er nødt til at skabe lidt normalitet i hverdagen. De første skridt på vejen kan være at prioritere vores sundhed, få sat gang i et længe ønsket vægttab eller at gøre noget ved ønsket om en generelt sundere hverdag for både dig og din familie. Vi står i hvert fald klar til at hjælpe, du skal blot give lyd.

På billedet er vi i gang med træningen af en af vores nuværende klienter via Zoom. Der er selvfølgelig givet godkendelse til brug af billedet.