Behandling

Akupressur & Energiterapi

Der stilles konstant større krav til os alle, både fysisk og psykisk. Alle ønsker at leve op til en masse uskrevne idealer og regler. Vi ved med sikkerhed, at pres, jag og belastninger og indtagelse af bl.a. medicin, alkohol, kemikalier, sukker, farvestoffer og dårlige fedtstoffer kan sætte sig i kroppen. Behandlingen hjælper dig med at rense ud i kroppen.

Den tid man investerer i sig selv, er forebyggende og ved at holde kroppen ved lige undgår man mange sygdomme og andre skavanker senere hen. Behandlingen kan give en øget kropskontakt og bevidsthed, mere velvære, overskud, livslyst og indre ro.

Så har du smerter eller spændinger, går du og kæmper med noget, som du ikke ved hvordan du skal håndtere, vil du gerne være god ved dig selv eller er du nysgerrig på din egen sammenhæng og udvikling, så er en behandling helt sikkert noget for dig.

Anvendelse af akupressur

 • Muskel- og skeletlidelser (gigt, ledsmerter, ømheder)
 • Stress, nervøsitet og depression
 • Træthed og søvnforstyrrelser
 • Mangel på overskud i hverdagen
 • Overanstrengelse, angst, traumer
 • Hovedpine og migræne
 • Tandsmerter
 • Højt blodtryk
 • Kvalme
 • Fordøjelseslidelser
 • Menstruationssmerter
 • Overgangsaldersymptomer
 • Astma, allergier og bihuleproblemer
 • Immunforsvarsbooster
 • Infertilitet
 • Akupressur kan også bruges forebyggende

Akupressur og min tilgang til behandling

Akupressur er en behandlingsmetode, hvor du arbejder på specifikke punkter på kroppen for at opretholde/genskabe balance, godt helbred og lindre sygdom. Akupressur er baseret på den samme filosofi som akupunktur, men i stedet for nåle bruger du fingrene til at trykke med.

Akupressur er en sikker, effektiv og skånsom behandling, som også har en præventiv virkning og er dybt afslappende.

Akupressur udøves under en række forskellige navne og behandlingsformer og er dermed også ofte meget forskelligt fra behandler til behandler. Ved at der arbejdes med fingre og hænder har akupressur dog ofte en massagelignende del i behandlingen, hvor trykkene også kan løsne op for spændte muskler.

Akupressur/kinesiologi er en komplementær behandlingsform. Det vil sige, at det kan være et værdifuldt og naturligt tillæg til anden behandling, men må aldrig erstatte en medicinsk behandling. Ved massage/tryk/berøring på meridianbanerne og akupressurpunkterne hjælper man kroppen til at fremskynde den naturlige helingsprocess. Er man syg bør man opsøge læge.

Kinesiologi er ”læren om bevægelse”. metoden bygger på dels den vestlige viden om fysiologi og anatomi, dels den østlige verdens viden om kroppens energisystemer.

Jeg fordyber mig individuelt i mine behandlinger og er opmærksom på, at hvert enkelt individ påvirkes af livets udfordringer forskelligt, både fysisk og psykisk. Jeg tror på, at vi som mennesker er mere komplekse end det, der lige er på overfladen. At vores krop påvirkes af vores tanker/sind og omvendt. Vi er alle forskellige, så derfor behandler jeg altid med udgangspunkt i den enkelte.

Jeg kører gerne ud med flytbar briks. Her er det vigtigt, at der ikke forekommer forstyrrelser under behandlingen, så som børn, telefon, husdyr osv.

Hvordan foregår en behandling?

En behandling varer ca. 1 time. Vi starter med en kort samtale.
Behandlingen foregår som en kombination af massage, faste tryk, akupressur, zoneterapipunkter, stræk og blide strøg. Nogle tryk kan for nogen forekomme smertefulde, men gennem din vejrtrækning lærer du at slippe spændingerne og smerterne i din krop og opnå større frihed og ro. Der arbejdes med hele kroppen, da smerte, lidelser eller spænding et sted ofte hænger sammen med ubalancer andre steder i kroppen.
Under behandlingen vil der være rolig og afstressende musik, som hjælper dig til at føle velvære og finde en dyb ro.

Efter behandlingen

Du vil muligvis opleve, at kroppen og sindet reagerer anderledes end normalt. Det er en helt naturlig reaktion, især efter en periode med f.eks. stress, sygdom, ikke nærende kost og meget andet. Disse reaktioner er signaler om, at hele din organisme arbejder på at optimere sine funktioner og skabe balance.

En god idé er, at du resten af dagen tager det stille og roligt og drikker ekstra meget vand.

Hvor mange behandlinger?

Mange klienter kan mærke en virkning eller forandring allerede efter en behandling. Hvor mange behandlinger man behøver, afhænger af hvor længe tilstanden, problematikken eller skaden har eksisteret. Hvis ikke der ses nogen former for bedring efter 4 behandlinger, bør der overvejes en anden behandlingsform.

Kontakt mig

Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til mig.

7 + 7 =